Wij zijn aanwezig op de KindVak 2016

Als specialistisch ontwerpbureau voor inrichting van speelruimte zijn wij een kennispartner voor vele die zich met kinderen en spelen bezig houden. Om onze kennis te kunnen delen en anderen te enthousiasmeren over het inrichten van aantrekkelijke speelruimte voor kinderen, staan we in januari op de vakbeurs KindVAk; hét vakevent voor wie met kinderen werkt.

Daar zijn daar niet alleen drie dagen op de beursvloer aanwezig, we verzorgen op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari een lezing. Met de titel ‘Schoolpleinen niet de ideale speelpleinen’ vertellen we graag wat er – naast de kinderen – nog meer speelt op een schoolplein.  

Wat maakt een schoolplein tot een ideaal speelplein voor kinderen? Voor de inrichting van een schoolplein wordt traditioneel gedacht aan een groot stuk verharding met enkele toestellen, al dan niet met een rubber valondergrond. Maar is dit echt de meest ideale speelruimte? ‘Een goede opbouw en zonering vermindert overlast en pestgedrag op het plein. Tevens horen wij vaak terug dat kinderen op een speelplein beter kunnen ontladen waardoor zij zich na de pauze in de klas beter kunnen concentreren’.
Vind u dit interessant, kom dan ook naar de KindVak en meld u aan voor één van onze lezingen om kom langs in onze stand.